Bästa konceptet - vi köper din bil Malmö

Trött på att ödsla tid på oseriösa köpare som hör av sig på din bilannons? Orolig för att bli lurad? En smidig affär är möjlig med ett företag som säger “vi köper din bil i Malmö”.

En dag är det dags för din pärla att hitta en ny ägare. Anledningarna kan vara många och skiftande. Antalet personer som ska använda bilen kan ha ändrats - fler eller färre. Du har inte längre behov av en bil i den storleken och modellen. Du behöver en bil som är billigare i drift, eller du har helt enkelt en bil för mycket? Att hitta det rätta stället för att sälja din bil är inte alldeles enkelt alla gånger. Du vill kombinera möjligheten att nå ut till så många intresserade personer som möjligt med chansen att få ut maximalt pris för ditt fordon. En lösning som är både enkel att genomföra och trygg är att använda tjänsten “vi köper din bil i Malmö”.

Hur fungerar det?

En seriös bilaffär startar med en personlig kontakt. När du hör av dig till bilfirman så kommer det aldrig på fråga att affären ska genomföras utan en besiktning och ett personligt möte. Du väljer kontaktvägen. Vill du maila eller ringa? Du kan göra endera. Det planeras sedan in ett möte för besiktning av din bil. Detta görs på plats, aldrig via telefon eller liknande då det inte skulle vara rättvist. Besiktningen bör alltid vara kostnadsfri för dig. Efter besiktningen kommer du att bli erbjuden ett rimligt pris för din bil. Du är såklart inte tvungen att acceptera priset men det är en god idé. De sätter alltid ett vettigt pris för din bil. Du kan också få ett prisförslag på en bil du redan blivit erbjuden pengar för av annan part. På så sätt kan du få en uppfattning om det riktiga priset.

En säker affär med inbyggd trygghet

För att du ska känna dig trygg ingår det alltid i konceptet att pengarna för bilen ska finnas på ditt konto innan ni gemensamt genomför ägarbytet. Du behöver aldrig genomlida nervösa dygn innan du kan konstatera att allt gått rätt till. Hela tanken med konceptet “vi köper din bil i Malmö” är att värdering och försäljning ska gå till på ett ärligt och tryggt sätt. Tydlig, ärlig och direkt kommunikation är a och o för att alla ska vara nöjda med en bilaffär.

10 Apr 2020