Blogg

Här i bloggen diskuterar vi allt som har med bilar och motorer att göra. Allt från växellådor till husbilsservice. Vi önskar alla motorentusiaster mycket nöje!

RSS

Ska man välja nya eller begagnade truckar?

28 Mar 2023

Den som ska köpa truckar kan välja mellan både nya och begagnade. Men hur väljer man egentligen truckar och vad ska man tänka på om man köper begagnat?

Truckar används vid lastning och lossning av gods på åkerier, lager, godsterminaler och inom partihandeln. Men även inom tillverkningsindustrin och då man exempelvis behöver flytta större mängder av material och produkter på ett effektivt sätt. Ska man införskaffa nya truckar är det därför viktigt att man väljer en modell som passar både arbetssättet, lokalen och godset.

Det innebär att man måste veta det genomsnittliga godsets tyngd och omfång, samt hur ofta eller hur mycket truckarna kommer att användas. Men också hur stort utrymme som man har att köra och vända på. Vänder man sig till en mer erfaren försäljare av truckar kommer de vanligtvis ut på ett kostnadsfritt besök för att göra en bedömning innan de ger förslag på lämpliga truckar.

Viktigt att tänka på då man köper begagnade truckar

Det går att spara en hel del pengar genom att köpa begagnade truckar i stället för nya, men vill man köpa en truck som är begagnad är det viktigt att man vänder sig till ett företag som är välkänt. Detta eftersom de är noga med att serva och kontrollera alla begagnade truckar innan de säljs vidare.

Ett seriöst företag är även noga med att berätta vad de säljer och kan tala om hur länge trucken kan tänkas hålla. Köper man en begagnad truck är det viktigt att man på samma vis som när man köper en begagnad bil kontrollerar och provkör den.

Enkel bilförsäljning i Stockholm

24 Feb 2023

Att leta efter en ny bil är roligt. Men att sälja en gammal är inte lika roligt. Istället för att lägga tid på det tar man hjälp med bilförsäljning i Stockholm.

Igår när de suttit och ätit kvällsmat i köket hade sonen Anton, femton år, frågat igen om när de skulle köpa den nya bilen. Kent hade tagit med honom mer än en gång till olika bilfirmor för att sukta över de blankpolerade objekten som stod på rad och väntade på en potentiell köpare.

Kent fick återigen förklara att de behövde sälja den gamla först, varpå sonen givetvis frågade varför han inte gjorde det. Han visste att han dragit ut på det för länge. Men det var så mycket jobb med att fixa allt inför en stundande försäljning. Sådant tog mer tid än han hade till förfogande.

Bilförsäljning för den stressade

Kent hade varit på besök hos en ny kund och befann sig i för honom okända trakter. Det var då han passerade ett företag som hette Bilenia. Det var inte firman i sig utan det han läste på en skylt som väckte intresse. De hjälpte till med bilförsäljning så att ägaren kunde lägga tiden på annat. Vilken bra idé.

Han hade inte tid att stanna men lade namnet på minnet och senare på kvällen gick han in på deras hemsida. Detta var helt galet. Man kunde fylla i information om sin bil och få den värderad online. Ville man kunde man jämföra med flera företag innan man bestämde sig. När man gjort det åkte man dit och fick den såld. Hur kunde han ha missat detta?

Trafikskola Uppsala - frågor och svar

12 Feb 2023

Hur tar man egentligen körkort på bästa sätt i Uppsala? Att ha ett körkort innebär att man också har en helt annan frihet i livet. Man gör sig mindre beroende av andra och man får betydligt enklare att passa ihop bitarna i det egna livspusslet - i synnerhet om man har barn.

Körkortet kan dessutom vara en vattendelare då det handlar om möjligheter i karriären, många yrken kräver att man kan köra bil - och dessutom så kan vissa arbetsgivare sätta ett körkort som krav även om ett sådant per se inte krävs för den tjänst man söker.

Kort sagt: det är bättre att ha ett körkort än att vara utan, men det handlar också om en väg fram till detta. En väg som kan vara snårig och tuff. Genom att välja en trafikskola i Uppsala så blir den emellertid lite enklare och vi tänkte här, genom att svara på några frågor, visa på varför det är en bra idé att välja den lösningen. Enligt följande:

Måste jag välja en trafikskola i Uppsala?

Nej, men du kommer att vara tvungen att genomföra en handledarutbildning om du tänkt dig att köra privat - och en sådan äger rum hos en körskola i Uppsala. Du och din handledare får vid en sådan lära er om säkerhet och grunderna i hur man kör bil på ett säkert sätt. Då denna är genomförd så behöver du inte fortsätta att gå hos en trafikskola, även om det rekommenderas.

Vilka fördelar finns med att gå hos en körskola i Uppsala?

Primärt så handlar det om att du direkt lär dig att köra bil på rätt sätt. Ni tränar på olika vanliga - och ovanliga - situationer och du får hela tiden utvecklas i en takt som passar dig. Att ha en utbildad trafiklärare vid din sida ger dig en djupare kunskap som sätter sig i ryggmärgen. Kör du bara privat så kommer saker och ting att falla mellan stolarna - och dessutom kan du ta över en hel del dåliga vanor från din handledare.

Jag vill ta körkort snabbt - är det möjligt?

Ja, men givetvis så finns inga garantier. Körkort är ingen mänsklig rättighet utan det bygger på att man klarar av vissa saker för att erhålla ett godkännande. Med det sagt så finns en intensivkurs som en möjlig lösning. En intensivkurs innebär att din körskola i Uppsala sätter ihop ett komprimerat program för dig där du under 2-4 veckors tid lär dig köra bil genom flera lektioner om dagen. Det ger dig också möjligheter - goda sådana, om du är motiverad och disciplinerad - att ta ditt körkort på en väldigt kort tid. En intensivkurs är en bra lösning för exempelvis personer som kommit lite till åren och inser att ett körkort är bra att ha - exempelvis i samband med att man skaffat barn.

Hyra buss i Uppsala inför äventyret

28 Nov 2022

Nu kan du hyra egen buss i Uppsala. Perfekt när ni är många som ska på utflykt eller resa. Ni slipper krångel med biljetter och byten och kan umgås hela vägen.

Det finns många anledningar att resa många tillsammans. Kanske ska ditt fotbollslag på cup, eller dina grannar på gemensam shoppingresa? Oavsett vart ni ska resa så kan det underlätta att hyra buss. Då reser ni bekvämt, alla tillsammans och kan anpassa både rutt och tider efter eget behov. I Uppsala kan man hyra buss med tillhörande chaufför.

Att åka på utflykt eller resa tillsammans stärker sammanhållningen och är dessutom både mysigt och roligt. Varför inte ta med hela släkten till ett fartfyllt äventyrsbad, eller åka på konsert med klassen? Det kan bli en riktigt härlig upplevelse som ni delar. Med hyrd buss reser ni bekvämt och smidigt.

Smidigt att hyra buss

Om du är sugen på att hyra buss i Uppsala ska du så klart vända dig till ett företag som sätter säkerheten främst. Oavsett storleken på bussen och ditt sällskap vill du kunna sitta säkert och bekvämt. Säkerhetsbälten på alla passagerarsäten, en kunnig och utbildad chaufför och bra däck är en självklarhet bland seriösa bussuthyrare.

När ni reser med hyrd buss slipper ni krångla med biljetter, byten och avgångstider som inte passar. Ni reser alla tillsammans utan problem och det finns gott om plats att förvara bagage och extraväskor. Det går dessutom bra att vänta på en försenad eftersläntrare eller ta ett extra stopp, utan att ställa till besvär för andra resenärer. Hela bussen är ju er! Hyr uss visa denna hemsida: www.hyrabussuppsala.se

Asfaltering i Stockholm – en fråga om lyx

13 Nov 2022

Asfaltering i Stockholm blir aktuellt när du exempelvis vill ha en jämnare yta att parkera bilen på. Det kommer inte minst att gynna dig vid dåligt väder.

Det är en underbar känsla att känna gräset mellan tårna på barfota fötter. Bara tanken av att en sådan yta skulle kunna asfalteras får det att krypa i kroppen. Med all rätt. Men det är sällan sådana ytor som asfalteras. Det är snarare leriga grusytor som inte fyller någon annan funktion än att gå en på nerverna.

Speciellt om det är en yta där du parkerar bilen. Har det regnat en hel natt och du ska ut och köra till jobbet på morgonen kommer du antagligen behöva vada i vattenpölarna på väg till parkeringen. Finskorna blir smutsiga av den leriga marken och det stänker även på din bil så att den blir alldeles skitig.

Asfaltering löser problemen

Är det inte bättre i en sådan situation att bara kalla in experter på asfaltering i Stockholm? Gör grusparkeringen till en asfaltsparkering en gång för alla. Aldrig mer behöver du oroa dig över regnet som faller under natten. På asfalt bildas det nämligen inga vattensamlingar, och den smuts som blåser in kan du enkelt sopa bort.

Dessutom kan ingen förneka att det faktiskt också ser rätt snyggt ut. Det ligger lite status i att ha en asfalterad parkeringsplats jämfört med en av grus. I en stad som Stockholm låter det dessutom lite konstigt att inte asfaltera platsen där du parkerar. Du bor väl trots allt inte på landet.

Bilskrot Stockholm - ta hand om bilen

26 Oct 2022

Dags att skrota bilen i Stockholm? I så fall är det läge att påminna om att du som bilägare också har ett ansvar i att göra detta på rätt sätt. Tyvärr så har många under senare år kommit att glömma bort detta. Man skruvar av registreringsskyltar och man ser till att allt annat som kan backtrackas till den egna personen plockas bort - därefter så lämnar man bilen ute i naturen eller på någon parkeringsplats.

Detta innebär också att man utsätter naturen för en massa gifter i form av exempelvis drivmedel, bromsvätska och annat som inom en viss tid - som en följd av rost - kommer att börja läcka ut.

Begär hämtning av din bil i Stockholm

Det omak man ändå gör dig i och med att man skruvar av alla registreringsskyltar kan istället läggas på att ringa ett samtal till en bilskrot i Stockholm. Idag erbjuder många sådana upphämtning av bilar - i vissa fall gratis, i andra mot en liten avgift - och det går även att köra bilen direkt till en bilskrot i Stockholm. Genom detta så säkerställer man att bilen i fråga tas om hand i enlighet med de lagar och regler som finns - men även att delar av bilen kan komma till nytta någon annanstans.

Exempelvis så tas all metall om hand, skickas vidare för nedsmältning och där den sedan också används - ännu en gång - av bilindustrin. Genom att lämna din bil till en bilskrot i Stockholm så bidrar du till ett positivt kretslopp.

En annan fördel är den att andra bilägare också kan dra nytta av detta beslut. En bilskrot säljer nämligen ofta reservdelar - till väldigt bra priser. Vem vet, dina gamla däck kanske hamnar på en annan bil i Stockholm i framtiden? Oavsett vilket: se alltid till att skrota din bil på rätt sätt då det väl är dags att säga adjö till den.

Välj rätt leverantör av gummiprodukter

16 Oct 2022

Om du ska köpa gummiprodukter, såsom lister eller dukar, så vill du säkert ha bra service. Välj en leverantör med bra kundtjänst – du kommer att bli nöjd.

Är du i behov av gummiprodukter? Alltså sådant som gummilister, gummidukar eller cellgummi till exempel? Det kvittar om du behöver produkterna i ditt företag eller om det är som privatperson som du har behovet. I vilket fall som helst så vill du ha bra service, eller hur?

Vad är då bra service? Det kan så klart variera vad man menar men här pratar vi om att leverantören gör det där lilla extra för att du som kund ska bli nöjd. Bara det att erbjuda produkter både till privatpersoner och till företagare är en sådan sak. En annan sak är att erbjuda försäljning både i butik och på nätet.

Bra leverantörer av gummiprodukter finns

Leverantörer som har bra kundtjänst använder man sig gärna av flera gånger. När det gäller gummiprodukter kan bra kundtjänst handla om att de kan skicka prover på lister och dukar så att man kan testa om de funkar som man tänkt sig. Att kunna handla som metervara istället för att behöva köpa hela förpackningar är ett annat exempel på bra service.

Och så vill man självklart enkelt kunna komma i kontakt med kundtjänsten och få svar snabbt på sina frågor. En chatt-funktion på webbsidan är väl nästan det som de flesta föredrar idag. Men naturligtvis vill man också kunna ringa för att kunna diskutera. Finns det leverantörer som uppfyller allt detta och som ger riktigt bra service? Svaret är ja! Ett exempel är Rub Sol Sweden.

Bra anledning att hyra buss i Västerås

1 Oct 2022

För att visa omtanke om gästerna vid bröllopet valde brudparet att hyra buss för färden från Västerås till kyrkan och festlokalen. Även tillbaka så klart.

Det skulle bli ett storslaget bröllop. Mia och Jens var helt överens om att inte spara på krutet. Fast det ska kanske tilläggas att det var deras respektive föräldrars "krut" som fick flöda frikostigt. Men ett bröllop var en händelse som verkligen räknades som "once in a lifetime". Alltihop skulle självklart också dokumenteras med fotografering och filmande.

Festen skulle hållas på en herrgård en liten bit bort från kyrkan. Middagen var planerad med god mat och mycket mat. Naturligtvis skulle det också ingå fri dricka till maten och fri bar till dansen. Alla skulle få chansen att festa loss riktigt ordentligt.

Hyra buss till gästerna

För att ingen skulle behöva vara nykter chaufför så hade de därför bestämt sig för att hyra buss i Västerås. Gästerna skulle plockas upp av bussen på bestämd plats i staden för att bussas ut till kyrkan. Efter ceremonin skulle samma buss ta dem till herrgården och sen, långt fram på småtimmarna, skulle den återvända till Västerås.

Jens pratade nu med bussbolaget om hur det hela skulle arrangeras och vilka tider som gällde. De var helt med på noterna och kom med lite egna förslag. Till exempel kunde vigselprogrammet placeras ut i förväg på sätena, bussen kunde smyckas ut extra och chauffören kunde engageras för att dra upp stämningen. Allt skulle bli mer än perfekt.

Förvara däcken på däckhotell i Uppsala

20 Sep 2022

När det är dags att byta däck så blir det mycket enklare för dig som har dina däck på däckhotell i Uppsala. Du slipper rota fram dem ur ett stökigt garage.

Dags igen. Tiden flyger iväg. Det känns inte som att det var länge sedan som sommardäcken lades på men nu har plötsligt halkan slagit till och det är helt nödvändigt att få på vinterdäcken på bilen. Måste boka tid för att byta däck med det snaraste. Och plocka fram vinterdäcken ur garaget förstås.

Du slår upp portarna till garaget för att ta fram däcken. Jäklar som det ser ut! Det borde inte vara en överraskning - det är ju du själv som stoppat in de flesta sakerna där. Eller kanske snarare kastat in dem, ser det ut som. Bilen får inte längre plats i garaget och vinterdäcken ligger självfallet längst in, bakom all bråte.

Däckhotell ger mer plats i garaget

Du måste verkligen skärpa dig. Det duger inte att hamna i samma situation varje gång det är dags att byta däck. Tanken har funnits där tidigare, men nu är det hög tid att göra det till verklighet. När du väl har lyckats gräva fram vinterdäcken och fått en tid för att lägga på dem på bilen, så ska sommardäcken in på däckhotell i Uppsala.

Tänk vad skönt om du hade fixat det redan förra gången det var däckbyte på gång. Men nej, du är en mästare på att skjuta upp saker. Hur många andra saker finns det inte som du borde ta tag i? Nu ska det i alla fall ske. Med däcken borta ur garaget blir det ju mer plats till annat, eller hur?

Introduktionsutbildning i Uppsala en investering för framtiden

15 Sep 2022

Introduktionsutbildning i Uppsala kommer ge dig möjlighet att börja övningsköra. Ta med dig farbror Pelle och börja resan till ditt nya liv med körkort.

Innan du börjar övningsköra behöver du gå en introduktionsutbildning på en körskola. Om du bor i Uppsala kan det vara lämpligt att gå utbildningen där för att hålla nere kostnaderna. Det kostar en hel del att styra upp resor och logi i dagens ekonomi. Det räcker att behöva betala för körkortet.

Däremot kommer körkortet säkert visa sig vara en bra investering för framtiden. Många arbetsgivare ställer körkort som ett krav för att anställa någon, och i dagens läge med inflation och skenande kostnader behöver du göra allt du kan för att bli så anställningsbar som möjligt. Körkort är en del i det.

Introduktionsutbildning för dig som vill övningsköra i Uppsala

Du har alltså ingen anledning att skjuta upp din introduktionsutbildning i Uppsala. Den är ett absolut krav för att du ska kunna ta körkort, och det har du som sagt all anledning att vilja. Ta med dig en anhörig som du kan övningsköra privat med också. De behöver nämligen också gå den utbildningen.

Och du kan spara in en hel del pengar på att inte göra all din övningskörning tillsammans med en professionell körskolelärare. Även om du kan hitta prisvärda körlektioner i Uppsala kostar det ändå en slant, och det är nog helt gratis att övningsköra med din farbror Pelle istället. Kanske ska du vara artig nog och langa upp en slant för bensinen, dock.

Hyra buss från Stockholm till Italien

9 Sep 2022

Smidigt att hyra buss i Stockholm när man ska ut på en gruppresa. Det är betydligt enklare att resa tillsammans hela vägen istället för att resa med flyget.

Det hade varit ett otroligt stort intresse för kurserna i italienska. Av den anledningen hade de gjort två nybörjarkurser och en fortsättningskurs. Eleverna läste två timmar i veckan på kvällstid. Alltid lika engagerade och med stor entusiasm. Om det var kärleken till språket eller den hägrande resan till Italien kunde inte språkläraren Lorenzo svara på.

De hade gjort samma resa förra året och den hade blivit otroligt lyckad. De hade åkt med buss från Stockholm och gjort några stopp efter vägen för mat och toabesök. Det var en tuff resa, men det var det värt istället för att missa en dag i det vackra landet med den goda maten och vinet.

Hyra buss för långresa – perfekt

Antonio hade redan efter hemkomst från förra resan bestämt sig för att preliminärboka på en bussuthyrning i Stockholm. Bara för att vara på den säkra sidan. När kursen började hade han fått ringa och kolla om de hade en lite större buss ledig under den tiden de skulle vara borta. Det hade de och han kunde släppa det problemet.

Resan skulle gå ner till Verona och vidare till Gardasjön. De fanns tid att flanera och insupa den italienska atmosfären och prova sin italienska på plats. Givetvis var det flera vingårdar som skulle besökas. Då de redan hade erfarenheten från en resa var planeringen enkel. Bussbolaget ordnade det mesta och Lorenzo behövde bara ta hand om det som gällde de resande.

Hyr en buss Stockholm och bjud med hela kompisgänget!

2 Sep 2022

Ju fler desto bättre? Ta med hela bekantskapskretsen på nästa äventyr. Hyr en buss i Stockholm enkelt, över en timme, dag eller vecka. Glad chaufför ingår!

Se resan som målet, får vi ju höra lite då och då. Det är väl visserligen klokt, men ibland är det faktiskt resans mål vi längtar mest till. Transporten dit ska vara smidig och behaglig, helst så pass bekväm att man inte tänker på den.

För att få med hela skolklassen, fotbollslaget, kompisgänget, PRO-föreningen eller tjocka släkten så krävs jättemånga bilar. Eller en enda buss. Med en hyrbuss ingår både platser till alla och en chaufför, vilket ger dig mer tid till sällskapet och mer energi till själva utflykten. Kanske kan du skriva ihop ett litet föredrag om det ni reser förbi?

Minska stressen genom att hyra buss Stockholm

Om du varit iväg på semester så vet du att det kanske inte är så lockande att sitta fast i köer och bråka med trafikanter när man ska vila och ha det bra. Ska du till något spännande vill du säkert anlända pigg, fräsch och utvilad. Inte irriterad för att någon trängde sig framför dig i kön.

Låt någon annan svära över trafiken genom att hyra buss i Stockholm istället. Du kan passa på att vila ögonen, kolla serier via WiFi eller förbereda knattelagets strategiska anfall i andra halvlek. Och om någon med alldeles för dyr bil och för lite trafikvett skulle bråka är det chauffören som tar hand om det åt dig. Hyr buss här: hyrabussstockholm.se

Trafikskola med flera val i Sollentuna

27 Aug 2022

När det är dags för körkortet kan man boka enstaka lektioner på en trafikskola i Sollentuna. Ett annat sätt är att beställa ett paket där flera saker ingår.

Kira och hennes mamma satt vid köksbordet inbegripna i ett samtal som verkade röra upp känslor. Faktum är att det handlade om att Kira skulle ta körkort. Hon var säker på att hon inte skulle behöva köra många gånger för att klara uppkörningen. Det fanns ingen anledning köpa flera stycken lektioner.

Mamman ville köpa ett paket vilket gjorde att det blev lite billigare. Det fanns flera att välja på beroende på hur många körlektioner man ville inkludera. Hon hade föreslagit att de skulle ta paketet med femton körlektioner. Något som tydligen hennes dotter tyckte var mycket nedvärderande. Som om hon inte alls kunde köra.

Trafikskolan med smarta paket

Mamman trodde att dottern skulle bli glad över hennes förslag om paketpriset på en trafikskola i Sollentuna. Men dottern hade stormat ut. Mamman tog trappan upp till övervåningen. Försiktigt gläntade hon på dotterns dörr och gick in. Förklarade att de fick pengarna tillbaka för de lektioner som inte användes.

Det visade sig senare att dottern hade haft rätt. Efter att ha kört många timmar med sin pappa hade hon blivit jätteduktig på att både fickparkera och hitta dragläge. Det tog bara fem lektioner innan trafikläraren tyckte att hon var redo för uppkörning. Vid det laget var allt annat klart och körkortet skulle hon snart ha i sin hand. Besök denna trafikskola när det är dags att ta körkort: trafikskolasollentuna.nu

Trafikskola vid Gullmarsplan för dig som är 40 plus

21 Aug 2022

En trafikskola vid Gullmarsplan är inte bara till för tonåringar. Även du som vill ta ditt sista vuxenpoäng vid 40 är välkommen att skriva in dig på körskolan.

Att ta körkort kan vara själva definitionen på att bli vuxen. Oavsett hur gammal du är så kan du nog känna igen dig i känslan av att inte ha alla vuxenpoäng på plats, utan ett körkort. 40 år eller 18 år, spelar ingen roll. Utan körkort har du inte full tillgång till vuxenlivet.

Många menar att de inte vill gå igenom livet utan att ha fått känna på hur det känns att köra bil. Ändå drar sig många körkortslösa äldre för att skriva in sig på körskolan. Helt utan anledning. Det är nämligen inte så svårt att ta körkort som en del får det att framstå som.

Trafikskola lär dig köra bil effektivt

Det är en massa snack om att folk går fler år i trafikskola utan att klara uppkörningen. Och att man behöver öva och öva och öva. Så blodigt är det faktiskt inte. En bra trafikskola vid Gullmarsplan hjälper dig att klara uppkörningen inom en rimlig tidsperiod, och ser till att den övningskörning du gör är effektiv och lärorik.

Du kan välja att övningsköra privat, eller endast med hjälp av körskolelärare. Båda alternativen kan ta dig hela vägen fram till ett körkort. Glöm inte att både du och din handledare behöver gå handledarkursen på körskolan innan ni kör igång med övningskörningen.

En trafikskola i Västerås finns alltid nära till hands

12 Aug 2022

En riktigt bra bilförare kör bäst i city. Den som bor i Västmanland och vill ta sig fram fort och säkert bör genast skriva in sig på en trafikskola i Västerås.

Västerås är en av Sveriges största städer. Invånarantalet har dessutom stigit i rasande fart de senaste åren. Bara mellan åren 2020 och 2021 blev 100 000 människor Västeråsare. Det innebär också över hundra tusen potentiella bilförare! Den som vill jobba centralt och kunna ta sig till och från hemmet i rusningstrafik kommer garanterat behöva skriva in sig på en trafikskola i Västerås.

Den som söker på nätet kan snabbt se att det finns dussintals trafikskolor i Västerås. Vilken ska man välja? Det är en investering att ta körkort och priserna är definitivt en faktor. Utbildningen måste vara i särklass. Håll utkik efter recensioner och uttalanden från tidigare elever och hur många paket och erbjudanden skolan har. Det visar på en smart, schyst syn på ekonomi.

Vad mer kan man få ut av en trafikskola i Västerås?

Naturligtvis är det inte bara stadsbor som behöver ta körkort. Människor bor ju överallt i Västmanland. Räkna med att många av dem också jobbar i Västerås, om de så bor i Hallstahammar, Nora eller i någon liten by ute på landet. Då finns det inget snack om att ett körkort är avgörande

Men en trafikskola i Västerås erbjuder inte bara körlektioner. Faktum är att det mesta körandet måste du öva på själv. Det allra viktigaste en god trafikskola gör är att lära ut om trafikens lagar och regler så att man själv blir en ansvarstagande, säker och kunnig trafikant. Det blir man sakta men säkert och med lite is i magen.

← Äldre inlägg