Billigare att hyra buss i Stockholm

Många bussbolag i Stockholm har sett en ökad omsättning som kommer av att människor väljer att hyra buss under privata tillställningar. Om ett större sällskap ska ta sig någonstans så ligger det – helt enkelt – stora fördelar i att hyra en buss där samtliga får plats snarare än att boka in taxibilar eller låta några personer – nyktra naturligtvis – åka flera gånger. Fördelarna här är klara; dels så slipper man hacka upp sin fest utan kan fortsätta denna på bussen. Vi menar inte här i något sorts renodlat party, utan mer att man kanske dricker någon öl och fortsätter minglet som man haft tidigare under kvällen.

En annan fördel som kommer med att hyra buss i Stockholm handlar om det rent miljömässiga. Det sliter – av uppenbara skäl - inte lika mycket på naturen om man väljer att samåka och ju fler man är – ja, desto bättre är det också. Jämför man exempelvis avgaserna från tio stycken taxibilar med hur mycket avgaser som kommer från en buss så förstår man också vårt resonemang gällande de miljömässiga fördelarna som ligger i att hyra en buss i Stockholm. Just Stockholm har dessutom problem just med avgaser och föroreningar så där blir det extra viktigt att man är med och bidrar till en bättre miljö – på alla sätt som man kan.

Den tredje orsaken till att man bör överväga att hyra en buss i Stockholm berörde vi rubriken; det blir nämligen betydligt mycket billigare än att åka taxi. Återigen gäller här att ju fler man är desto bättre och billigare blir det. Är man 30 personer så kommer kostnaden att bli bättre än om tio åker med.

Tipset här är att man således innan tar reda på hur många som ska åka och att man då detta är gjort ser till att hyra en buss som matchar det antalet; bussar finns i de allra flesta storlekar och modeller. Dessutom – och detta är viktigt att veta om – ju snabbare du och ditt sällskap är ute med att hyra er buss; desto bättre pris kommer ni också att få.

Det här gäller det mesta och om du exempelvis kontaktar ett bussbolag samma dag så kommer det att bli dyrare än om du gjort klart med detta bolag några veckor innan. Att hyra buss kanske på grund av detta inte passar den spontane – åtminstone om man bara ser till de ekonomiska skälen.

Hyr en buss under dagtid

Det går naturligtvis utmärkt att hyra en buss även om man inte befinner sig på en fest och vill att sällskapet snabbt, smidigt och effektivt ska ta sig mellan två olika destinationer. Många – speciellt de som kommer från andra städer och turistar i Stockholm – ser till att ha en buss bokad redan då de anländer till staden. En buss som därefter kan köra dem till de ställen som de vill se och besöka i – och framförallt – kring Stockholm.

Att bussbolagen i Stockholm blivit fler och ökat sina omsättningar ska vi ta som ett gott tecken på att många har insett fördelarna som ligger i att hyra buss.

29 Jun 2017