Bra anledning att hyra buss i Västerås

För att visa omtanke om gästerna vid bröllopet valde brudparet att hyra buss för färden från Västerås till kyrkan och festlokalen. Även tillbaka så klart.

Det skulle bli ett storslaget bröllop. Mia och Jens var helt överens om att inte spara på krutet. Fast det ska kanske tilläggas att det var deras respektive föräldrars "krut" som fick flöda frikostigt. Men ett bröllop var en händelse som verkligen räknades som "once in a lifetime". Alltihop skulle självklart också dokumenteras med fotografering och filmande.

Festen skulle hållas på en herrgård en liten bit bort från kyrkan. Middagen var planerad med god mat och mycket mat. Naturligtvis skulle det också ingå fri dricka till maten och fri bar till dansen. Alla skulle få chansen att festa loss riktigt ordentligt.

Hyra buss till gästerna

För att ingen skulle behöva vara nykter chaufför så hade de därför bestämt sig för att hyra buss i Västerås. Gästerna skulle plockas upp av bussen på bestämd plats i staden för att bussas ut till kyrkan. Efter ceremonin skulle samma buss ta dem till herrgården och sen, långt fram på småtimmarna, skulle den återvända till Västerås.

Jens pratade nu med bussbolaget om hur det hela skulle arrangeras och vilka tider som gällde. De var helt med på noterna och kom med lite egna förslag. Till exempel kunde vigselprogrammet placeras ut i förväg på sätena, bussen kunde smyckas ut extra och chauffören kunde engageras för att dra upp stämningen. Allt skulle bli mer än perfekt.

1 Oct 2022