Dags att starta bilverkstad?

Funderar du på att starta eget? Är du dessutom intresserad av motorer och kan en hel del om hur man reparerar dem är du en lyckans ost. Då har du alla chanser att starta en bilverkstad och ta emot bilar som behöver repareras. Varför inte börja i liten skala och ta emot bilar som behöver reparation i det garage som du redan har och starta reparationerna där du bor. Då slipper du de initiala kostnaderna som många drar på sig innan de vet att den nya firman kommer att bära sig.

Ekonomiskt att starta verksamheten i ditt hem

Startar du firman i ditt eget hem kan du bara addera dina inkomster, till de utgifter som du ändå har. Börjar du i liten skala, kan du när du har fått nya kunder expandera din verksamhet och ta in allt fler bilar som du kan reparera. Har du allt fler bilar som står i ditt garage bör du byta ut dina garageportar till säkrare sådana. Har du bilar som står på dina ägor är det du som får betala om de blir stulna. Ska din försäkring täcka förlusten av stulna bilar kommer ditt försäkringsbolag kräva av dig att du skaffar säkra garageportar. Vad kan du vara bättre än att skaffa garageportarna från ett företag som är experter på säkerhet?

Installera bekväma garageportar

Det finns garageportar med automatisk motor som gör att du slipper gå ur bilen när du ska köra in och sedan stänga garageporten efter dig. Det finns manuella garageportar och semiautomatiska portar. Antingen kan man välja garageportar med drivfjädrar, eller dragfjädrar, beroende på hur du vill att de ska kunna öppna och stänga sig. Det finns garageportar som veckar sig upp eller ner, sådana som böjer sig uppåt, eller inåt, det finns två dörrarsportar, 

Det finns garageportar som rullas upp eller ner. De finns i alla olika utföranden; eleganta, snygga, portar som släpper in dagsljuset i olika färger och material. Det är du som kund som väljer vilka slags garageportar som passar till ditt hus. Alla med ett säkerhetstänk eftersom man inte vill att garageporten inte ska vara ingångsport för inbrottstjuvar.

Bor du i storstad, som till exempel Göteborg gäller det att hitta ett säkerhetsföretag som kan säkerheten med garageportar. Göteborg, liksom andra storstäder i Sverige är dessvärre utsatt för relativt stor kriminalitet. Många glömmer bort det och tänker att det bara är Stockholm som drabbats av yrkeskriminella, men så är det tyvärr inte. Även göteborgarna har stort behov av omfattande inbrottsskydd och behöver tänka säkerhetsmässigt när de bygger till exempel garage och monterar garageportar i Göteborg.

24 Apr 2018