Enkel bilförsäljning i Stockholm

Att leta efter en ny bil är roligt. Men att sälja en gammal är inte lika roligt. Istället för att lägga tid på det tar man hjälp med bilförsäljning i Stockholm.

Igår när de suttit och ätit kvällsmat i köket hade sonen Anton, femton år, frågat igen om när de skulle köpa den nya bilen. Kent hade tagit med honom mer än en gång till olika bilfirmor för att sukta över de blankpolerade objekten som stod på rad och väntade på en potentiell köpare.

Kent fick återigen förklara att de behövde sälja den gamla först, varpå sonen givetvis frågade varför han inte gjorde det. Han visste att han dragit ut på det för länge. Men det var så mycket jobb med att fixa allt inför en stundande försäljning. Sådant tog mer tid än han hade till förfogande.

Bilförsäljning för den stressade

Kent hade varit på besök hos en ny kund och befann sig i för honom okända trakter. Det var då han passerade ett företag som hette Bilenia. Det var inte firman i sig utan det han läste på en skylt som väckte intresse. De hjälpte till med bilförsäljning så att ägaren kunde lägga tiden på annat. Vilken bra idé.

Han hade inte tid att stanna men lade namnet på minnet och senare på kvällen gick han in på deras hemsida. Detta var helt galet. Man kunde fylla i information om sin bil och få den värderad online. Ville man kunde man jämföra med flera företag innan man bestämde sig. När man gjort det åkte man dit och fick den såld. Hur kunde han ha missat detta?

24 Feb 2023