Flyttstädning av garage

När man skall flyttstäda måste man vara mycket noggrann. Om man missar något kan man bli skyldig att betala för att en städfirma som gör jobbet ordentligt. Alla utrymmen skall städas och göras i ordning och man får inte glömma platser såsom garage, förråd, balkong och trädgård.

Det är mycket att tänka på i och med en flytt. Därför kan det vara värt att ta hjälp av flytthjälp och flyttstäd. Det gör att du kan koncentrera dig på att vara spindeln i nätet och får flytten att flyta på smidigt.

Förberedelser inför flyttstädning

Innan du börjar städa måste du packa ner alla dina saker och tömma garaget. Om du har mycket saker kan det vara ide att rensa. Många har loppisar i anslutning till att de flyttar. Just garage är en sådan plats där det lätt samlas mycket prylar och saker som ingen använder.

Se till att du har alla rengöringsmedel och verktyg som du behöver för att städa. Sådant som är bra att ha är hink, trasor, lämpliga rengöringsmedel, mopp, dammsugare och kvast. Ta på dig oömma kläder då ställen som garaget kan vara ordentligt smutsigt.

Städa garaget

Städa uppifrån och ner. Börja med att torka av alla hyllor och arbetsytor i garaget. Finns det fönster så skall du putsa och göra rent dom. Om du har en industridammsugare så kan du köra med den direkt. Annars så är det bra att sopa av innan du börjar dammsuga. Många garage har en golvbrunn, även den måste rengöras här. Avsluta med att torka eller skölja av golvet.

Annat att tänka på inför flytt

Det är viktigt att du börjar planera i god tid innan du flyttar. Att flytta är ofta en stor omställning med många olika delmoment. Förutom alla städning så finns det annat som man måste tänka på när man skall flytta. Adressändring och anmälan till Skatteverket om flytt är två sådan saker. Du kan behöva omförhandla avtal såsom el, internet och värme lite beroende på vart du skall flytta. Om du har barn så kan du behöva anmäla dina barn till den nya skolan.

Flytta i Stockholm

Prisvärd flyttstädning i Stockholm är lätt att hitta. Det finns flera internetbaserade offerttjänster som gör att man kan få fram flera olika alternativ helt kostnadsfritt. Du kan alltid be om referenser från gamla kunder om du känner dig osäker. Vi hoppas din flytt går smidigt och att du snart är hemmastadd i din nya bostad!

Behöver du hjälp med flyttstädningen? Besök stockholmflyttstädning.nu

24 Nov 2021