Förvara däcken på däckhotell i Uppsala

När det är dags att byta däck så blir det mycket enklare för dig som har dina däck på däckhotell i Uppsala. Du slipper rota fram dem ur ett stökigt garage.

Dags igen. Tiden flyger iväg. Det känns inte som att det var länge sedan som sommardäcken lades på men nu har plötsligt halkan slagit till och det är helt nödvändigt att få på vinterdäcken på bilen. Måste boka tid för att byta däck med det snaraste. Och plocka fram vinterdäcken ur garaget förstås.

Du slår upp portarna till garaget för att ta fram däcken. Jäklar som det ser ut! Det borde inte vara en överraskning - det är ju du själv som stoppat in de flesta sakerna där. Eller kanske snarare kastat in dem, ser det ut som. Bilen får inte längre plats i garaget och vinterdäcken ligger självfallet längst in, bakom all bråte.

Däckhotell ger mer plats i garaget

Du måste verkligen skärpa dig. Det duger inte att hamna i samma situation varje gång det är dags att byta däck. Tanken har funnits där tidigare, men nu är det hög tid att göra det till verklighet. När du väl har lyckats gräva fram vinterdäcken och fått en tid för att lägga på dem på bilen, så ska sommardäcken in på däckhotell i Uppsala.

Tänk vad skönt om du hade fixat det redan förra gången det var däckbyte på gång. Men nej, du är en mästare på att skjuta upp saker. Hur många andra saker finns det inte som du borde ta tag i? Nu ska det i alla fall ske. Med däcken borta ur garaget blir det ju mer plats till annat, eller hur?

20 Sep 2022