Hyra buss från Stockholm till Italien

Smidigt att hyra buss i Stockholm när man ska ut på en gruppresa. Det är betydligt enklare att resa tillsammans hela vägen istället för att resa med flyget.

Det hade varit ett otroligt stort intresse för kurserna i italienska. Av den anledningen hade de gjort två nybörjarkurser och en fortsättningskurs. Eleverna läste två timmar i veckan på kvällstid. Alltid lika engagerade och med stor entusiasm. Om det var kärleken till språket eller den hägrande resan till Italien kunde inte språkläraren Lorenzo svara på.

De hade gjort samma resa förra året och den hade blivit otroligt lyckad. De hade åkt med buss från Stockholm och gjort några stopp efter vägen för mat och toabesök. Det var en tuff resa, men det var det värt istället för att missa en dag i det vackra landet med den goda maten och vinet.

Hyra buss för långresa – perfekt

Antonio hade redan efter hemkomst från förra resan bestämt sig för att preliminärboka på en bussuthyrning i Stockholm. Bara för att vara på den säkra sidan. När kursen började hade han fått ringa och kolla om de hade en lite större buss ledig under den tiden de skulle vara borta. Det hade de och han kunde släppa det problemet.

Resan skulle gå ner till Verona och vidare till Gardasjön. De fanns tid att flanera och insupa den italienska atmosfären och prova sin italienska på plats. Givetvis var det flera vingårdar som skulle besökas. Då de redan hade erfarenheten från en resa var planeringen enkel. Bussbolaget ordnade det mesta och Lorenzo behövde bara ta hand om det som gällde de resande.

9 Sep 2022