Körkortet ger frihet

Längtar du efter att få testa dina vingar? Börja leva ditt liv utan en massa begränsningar. Det första du behöver göra är att bestämma dig, samt komma fram till hur du vill leva ditt liv.

Dagen man drömt om så länge, äntligen är den här. Trots den unga åldern är livet välplanerat. Med körkortet i handen kommer det äntligen att lyckas. Redan som barn hade man en dröm, en dröm om att bo i sitt rullande hem på hjul. Besöka land till land, följa efter fåglarna som flyger till de varmare länderna. I bilen ska allt finnas, kyl, frys, säng, toalett och även dusch. Förhoppningsvis går det även att stanna och låna dusch och toalett ibland. Planen är sen långt tillbaka. Med ett arbete över internet kommer man att ha råd att leva ut drömmen. Pengar är sparade sen långt tillbaka för att kunna skapa hemmet. Nu måste man bara ta körkortet så man äntligen kan börja.

Fullfölj drömmen

Det enda som fattas är körkortet. Utan körkortet spelar det ingen roll att man har en fin skåpbil med allt som behövs för att börja sitt liv. Man är fast. Som tur är har man bokat in en intensivkurs för körkort. Med den kommer det snart att vara i händerna. Sen är man fri, fri att äntligen testa sina vingar. Uppleva land till land. Vakna med solen som stiger över havet. Så Sverige, vi ses igen men nu åker det rullande hemmet iväg. Vi tänkte att Grekland känns som ett bra första land.

30 Apr 2021