Laddstation blev succé i Stockholm

Laddstationer är bra ur miljösynpunkt. Men det är även bra med laddstationer för att locka arbetskraft till företag i Stockholm. Något som tål att tänkas på.

Av någon anledning hade det blivit svårt att rekrytera personal till callcenterföretaget utanför Stockholm. Troligtvis berodde det på att många företag börjat anställa folk igen efter en ekonomiskt tuff period. Nu behövdes mer än en bra lön för att människor skulle välja just det egna företagets tjänster. Nu handlade det om att ge det lilla extra.

Andreas funderade på vad han kunde göra för att framställa företaget i en intressantare dager. Kaffe och frukt bjöd han redan på. Dessutom hade alla teamleaders fått en kassa som kunde användas till saker som fikabröd, bröd och pålägg eller vad de nu önskade. Sommar- och julgåvor delades ut, men han behövde ha mer.

Laddstation för de anställda i Stockholm

När Andreas väl kom på det var det så självklart att han förvånades över att inte ha tänkt på det innan. Han skulle installera inte bara en laddstation utan flera. Genast kontaktade han ett företag som han hört mycket bra om för att ta reda på hur det hela fungerade, och så priset förstås.

Sen var det bara att sätta igång. Samtidigt satte han ut informationen om de kommande laddstationerna som anställningsförmån i platsannonserna. Som genom ett trollslag började ansökningarna komma in. Först några stycken för att sedan accelerera i mängd. Han hade gjort rätt som satsat på laddstationer. Nu kunde han räkna med att få de bäst kvalificerade för de utannonserade tjänsterna.

30 Apr 2022