Mekonomen i Tumba erbjuder allt du behöver för att fixa bilen

Vill du ha tag i en bilverkstad i Tumba, kan Mekonomen vara ett alternativ likaväl som någon annan verkstad. På en bilverkstad får du hjälp med att serva bilen och fixa det som inte funkar.

Det kan vara lättare att få tid för service av din bil på Mekonomen Tumba. Det är ett större företag med många anställda, till skillnad från en lite mindre verkstad där det är få personer som jobbar med att serva bilarna som kommer in. Många bilverkstäder, och bland dem även Mekonomen Tumba, har en policy att vara så billiga som möjligt samtidigt som de levererar bilservice av högsta kvalité. Några har däck som en av sina specialgrejer. Du kan få dina däck av- och påmonterade allteftersom årstiden kräver det. Det finns både nya och begagnade däck till salu och vill du ha ett par fälgar kan det också ordnas—allt för att du ska ha däck som rullar säkert på vägarna. Ett däck ska anpassas till bilmärket du har och det underlag du kör mest på.

På Mekonomen får du hjälp med bilens säkerhet

För att du ska kunna få bra fäste på körbanan är det viktigt att mönstret på dina däck är anpassat efter såväl tyngden på din bil som väglaget. Är det mycket snö ska du absolut ha dubbade däck och ibland kan du även behöva snökedjor. Detta gäller mest i fjällen. Är det mycket regn är det annat som gäller. Allt detta vet garanterat personalen på Mekonomen Tumba.

14 Mar 2022