Så kan man bygga bilverkstaden säkert

Har du startat en bilverkstad? Eller så har du haft en sådan ett bra tag? Då vet du att det gäller att bilverkstaden är säker och att kunderna kan slippa oroa sig för att bilen stjäls medan den är parkerad i din bilverkstad. Även om en inbrottstjuv måste räkna med risken att de bilar som står parkerade i en bilverkstad sannolikt är sönder och som han eller hon knappast kan köra iväg med, gäller det ändå att bilarna är säkra på en bilverkstad. Man kan bygga så at bilverkstäderna är säkrast möjliga med till exempel en industriport.

Vad är säkrare än att köpa en industriport av ett säkerhetsföretag? Man kan knappast vara mer säker på att man har en säker port om man har en industriport som skyddar det lager, den bilverkstad, eller det som man förvarar innanför en sådan.

Hur fungerar en industriport?

Dels är de svåra att öppna – för att inte säga omöjliga att öppna om man inte har rätta koden, eller nycklarna till öppningen. Manuellt går det helt enkelt inte att rubba sådana. Då måste man skära sig in eller svetsa sig in i genom en sådan. En industriport är byggd på lite olika sätt. Antingen har de ett lågt tvärstycke, högt tak eller sadeltak. De är ungefär 8 meter breda och 7 meter höga. Designen av sådana industriportar kan dessuomt förstärkas ännu mer för att öka driftsäkerhet och säkerhet. Den som har de rätta koderna eller nycklarna har inga som helst problem att hantera dessa industriportar. De kan gå på automation, det innebär att de har en inbggd motor som fäller dem upp och ner. Det gör att hanteringen av industriportarna är väldigt behagliga.

De är snabba och säkra. Automatiserade industriportar är snabba både på att öppna sig och stänga. De är säkra på det sättet att det är mycket svårt att rubba dem om man inte har rätta koderna eller nycklarna.

Så hittar du rätta industriportar

Om du behöver industriportar till just ditt företag, kan du enklast hitta ett sådant genom att googla "industriportar Stockholm", eller bäst är att du skriver in den ort där du bor. Till exempel "industriportar Helsingborg", "industriportar Malmö" och så vidare. Utseende och funktion på industriportarna är beroende på hur byggnaden ser ut och vilken typ av industriport som du önskar. Här finns olika former, färger och hanteringar. Du bör välja den typ av industriport som passar dig bäst.

22 Sep 2018