Trafikskola med flera val i Sollentuna

När det är dags för körkortet kan man boka enstaka lektioner på en trafikskola i Sollentuna. Ett annat sätt är att beställa ett paket där flera saker ingår.

Kira och hennes mamma satt vid köksbordet inbegripna i ett samtal som verkade röra upp känslor. Faktum är att det handlade om att Kira skulle ta körkort. Hon var säker på att hon inte skulle behöva köra många gånger för att klara uppkörningen. Det fanns ingen anledning köpa flera stycken lektioner.

Mamman ville köpa ett paket vilket gjorde att det blev lite billigare. Det fanns flera att välja på beroende på hur många körlektioner man ville inkludera. Hon hade föreslagit att de skulle ta paketet med femton körlektioner. Något som tydligen hennes dotter tyckte var mycket nedvärderande. Som om hon inte alls kunde köra.

Trafikskolan med smarta paket

Mamman trodde att dottern skulle bli glad över hennes förslag om paketpriset på en trafikskola i Sollentuna. Men dottern hade stormat ut. Mamman tog trappan upp till övervåningen. Försiktigt gläntade hon på dotterns dörr och gick in. Förklarade att de fick pengarna tillbaka för de lektioner som inte användes.

Det visade sig senare att dottern hade haft rätt. Efter att ha kört många timmar med sin pappa hade hon blivit jätteduktig på att både fickparkera och hitta dragläge. Det tog bara fem lektioner innan trafikläraren tyckte att hon var redo för uppkörning. Vid det laget var allt annat klart och körkortet skulle hon snart ha i sin hand. Besök denna trafikskola när det är dags att ta körkort: trafikskolasollentuna.nu

27 Aug 2022