Vi köper din bil i Göteborg!

Är det dags att byta bil? Bor du i Göteborg? Varför inte vända dig till en firma som annonserar om att "vi köper din bil i Göteborg"? Då vet du att de åtminstone är villiga att köpa din bil, innan du köper en ny. Och det är ju ganska praktiskt då du inte behöver ha två bilar, utan får betalt för den gamla bilen, och får över pengar till att köpa en ny. Om det är så du vill ha det.

Sälj bilen till en pålitlig biluppköpare, så att du vet att du får den såld. Säljer man bilen till en pålitlig biluppköpare, så kan de själva besiktiga bilen och på det sättet gör de en uppskattning om bilens värde. Och du ser kanske själv i vilket skick bilen befinner sig i. På så sätt kan man tillsammans se var bilen kan vara värd. Till exempel; är bilen helt felfri och rostfri, ja då bör du ju kunna få ett mycket bra pris för den, jämfört om den vore rostig och har dåliga bromsar.

Redo att byta bil?

En del som säljer sin bil, vill inte ha en annan bil. Men många vill göra en "bilkarriär". Det vill säga, de börjar med att köpa en billigare bil som man inte har så höga krav på, när man ändå är ung. När man sedan arbetar och får en allt bättre lön, kan man sälja bilen och sedan köpa en ny bil för pengarna som man säljer den för, plus att man lägger till en summa pengar för varje nyare och finare bil som man skaffar sig. På så sätt kan man arbeta upp ett kapital som gör att man får en bättre bil. På så sätt kan man få en nästan ny bil – och det är inte så dumt.

Krävs rostskyddsbehandling av bilar

Bor man i Göteborg, är bilarna mer utsatta för den salta havsluften som kan slita mycket på bilarna. Då kan man passa på när bilen är ny, att rostskyddsbehandla sin bil. På så sätt kan man se till så att bilen får ett fint skydd av underredet på sin bil. På liknande sätt kan ju du också fråga och titta efter om den bil har rostskyddsbehandling av underredet. 

Så kan ett bilköp gå till i Göteborg

  1. Firman kan göra en första bedömning via bilder och filmer av din bil
  2. Du får ett pris som du kan reagera på
  3. Hembesök och inspektering av bilen
  4. Ni kommer överens om pris
  5. Du säljer bilen till accepterat pris
5 Dec 2019